1 Ocak 2011 Cumartesi

KARAKTERLER ÇOK SOĞUK VE İTİCİ

Kanal D Şüphe Dizisi,Şüphe Dizisi,Şüphe Dizisii,Süphe Dizi İzle,Şüphe İzle,Şüphe Dizisini İzle,Şüphe Dizisİzle,Şüphe Dizisi Oyuncuları,Şüphe Oyuncuları,Şüphe Dizisi Son Bölüm,Şüphe Dizisi Bölümler,Şüphe Dizisi Bölümleri,Şüphe Bölümler,Şüphe Bölümleri,Şüphe Dizisini İzle,Şüphe Dizisi İzle,Şüphe İzlesene,Şüphe İzle,

KARAKTERLER ÇOK SOĞUK VE İTİCİ

Bu projeye nasıl dahil oldunuz?

- Abdullah Oğuz ve Kanal D, çalışmak isteyeceğim isimlerdi. Oyuncu kadrosu da keza öyle... Serap karakterini öğrenince daha da heyecanlandım çünkü çok yönlü bir karakterdi. Teklife yanıt vermem için uzun uzun düşünmem gerekmedi.

Yeni sete uyum sağlayabildiniz mi? Nasıl geçiyor çekimler?

- Sette işler çok yoğun tabii. Çünkü herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. “şüphe”ye çok büyük bir yatırım ve emek var. Dolayısıyla heyecanlıyız, ilk bölümün yayınlanmasını ve gelecek tepkileri sabırsızlıkla bekliyoruz.

İzleyicinin tepkisi nasıl olur sizce, bir beklentiniz var mı bu konuda?

- İlk başta karakterleri çok sevmeyebilirler. Benimsemeleri zaman alabilir. Çoğu karakter soğuk ve itici gelecektir. Ama karakterleri tanıdıkça kendilerine yakın bulacaklarından eminim.

Dizinin en dikkat çeken yanı ultra lüks yaşamları ekrana yansıtması... Kullanılan mücevherler de gerçek mi, merak ettim...

- Evet, kullanılan her mekan, her otomobil, kıyafet ya da takı çok lüks. Çekimde kullanılan mücevherler bile güvenlik görevlisiyle getiriliyor, çekim bittikten sonra aynı görevliyle iade ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder