18 Aralık 2010 Cumartesi

Şüphe Dizisi Yapım Süreci

Şüphe Dizisi Yapım Süreci

Bu Dizide Yok Yok!...


Ön hazırlık çalışmaları çekimlerden 4 ay önce başladı.

Mekanlar, cast ve kostümler projedeki en önemli unsurdu.

Mekanlar için İstanbul 75 km'lik bir çember dahilinde tarandı. Ve Ailemizin evi olarak kullanacağımız Kutlu malikane yüzlerce ev içinden seçildi.

Tolan mimarlık Ahmet Tolan evin iç mimari çizimlerini gerçekleştirdi. Projemizin sanat yönetmeni Bu çizimler doğrultusunda projenin gereği olan modern dünyayı oluşturdu.

Başta Bedri Baykam olmak üzere çeşitli ressamların resimleri evimizin duvarlarında yer aldı.

Ayrıca Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Neslihan Pala’nın metal figüratif heykelleri ve yine aynı üniversiteden Araştırma Görevlisi Tolga Yurtözveri’nin taş malzeme soyut heykelleri evin dekorasyonunda kullanıldı.

Ailemizin sosyal aktiviteleri için Kemer Country Golf Club ile anlaşıldı.

Kutlu hastanesi için Acıbadem hastaneleri ile anlaşıldı.

Kutlu holding için Trump Tower binası bize kapılarını açtı.

Aziz karakterimizin muayenehanesi için Türkiye’de eşi benzeri olmayan Cam bir ev seçildi.

Kutlu malikanesi için düşünülen Ömer-Feride Çavuşoğlu’na ait Alemdağ’daki villada yer zemininden, duvar kağıdına, elektrik prizlerinden kapılara kadar her detay değiştirilip yeniden tasarlandı ve çok modern/lüks bir malikane haline getirildi. Yüksek sosyeteye ayna tutmayı amaçlayan ekibimiz mekanlarımızı daha elit hale getirmek, görülmemişi ortaya koymak adına

Koleksiyon, Villeroy&Boch, Arzu Kaprol Home gibi en prestiji markalarla çözüm ortaklığı gerçekleştirdi.

Karakterlerimizin kostümleri ve takı aksesuarlarıyla ilgili olarak da Karakter analizlerinden tarzları belirlenerek Ralph Lauren, W Collection, U.S Polo, Arzu Kaprol, Austin Redd, Fred Perry, Uterque, Hande Kunaçav, Pellini Mücevherat, Zekiye Koçarslan, Özlem Süer gibi önemli modacı ve markalarla anlaşmalar yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder